TAGDÍJAK 2023-TÓL

 

ÉVES TAGSÁGI DÍJAK - 2023-tól:

Felnőtt (aktív és nyugdíjas is):

3.000 Ft/tag/naptári év,

 

gyermek (0-18 év): 0 Ft.

 

 • A klubtagság személyi jellegű! Tehát a belépő tag személyre szólóan, a tagsági igazolvánnyal veheti igénybe a kedvezményeket. A kedvezmények igénybevételéhez, minden résztvevőnek rendelkeznie kell érvényes igazolvánnyal! Nem elégséges, hogy egységenként, csak egy érvényes igazolvány van! Ennek meglétét a BCC programok házigazdái ellenőrizhetik! 
 • A tagdíjak egy naptári évre szólnak.
 • Belépés illetve érvényesítés postai úton, elnökségi tagjainknál, rendezvényeinken, valamint interneten (honlap, e-mail) keresztül lehetséges.
 • A tagdíj átutalására is van lehetőség, de ebben az esetben +400 Ft-tal többet kérünk utalni, ugyanis a tagbélyeget, igazolványt csak ajánlott levélben van módunk elküldeni. (Ha egyszerre több, tagdíj kerül elutalásra és a tagbélyegeket egy címre kérik, akkor csak egyszeri +400 Ft-ot kell ráfizetni!) Utalás esetén kérünk egy e-mail értesítést is!
 • Kérjük tagjainkat, hogy az éves tagdíját mielőbb szíveskedjen rendezni, hogy a tagságával, tagdíjával tervezni tudjunk.
 • A korábban már regisztrált, belépett tagnak a tárgyévi tagsági díjat, adott év június 30-áig kell rendeznie. Ezt követő befizetés esetén a BCC, a tagot +500 Ft-tal "pótdíjazza". Ez a mindenkori tagdíjon felül fizetendő!
 • Az első belépés alkalmával a belépni kívánó tag kitölti a "Belépési Nyilatkozatot", majd a tagdíj befizetése ellenében egy sorszámozott, BCC tagsági igazolványt kap, melyet minden évben egy érvényesítő bélyeg beragasztásával érvényesíthet.
 • Ha az igazolvány betelik, akkor a tag, térítésmentesen újat igényelhet.
 • A klubtagnak a rendezvényeken az adott év befizetésének meglétét kell igazolnia!
 • A bélyeg hiányában a rendezőség az adott évre a tagságot nem tudja elfogadni!
 • A tag addig nem jogosult a kedvezményekre, míg a tagságának befizetését egyértelműen nem tudja igazolni!
 • Társszervezeteink rendezvényein is be kell mutatni az érvényesített BCC tagsági igazolványt!

 

Amennyiben tagjaink közé szeretne tartozni és szívesen részt venne az általunk rendezett programokon, vagy csak BCC tag szeretne lenni, csatlakozzon!

Próbálja ki a kempinges pihenést, a találkozók hangulatát és biztassa erre családját, barátait is!

 

Belépési Nyilatkozat kitöltése és elküldése után a tagdíjat rózsaszínű postai utalványon kell elküldeni a következő címre:

BCC - Kovács Gábor ügyvezető elnök
7623 Pécs, Nagyvárad utca 28.

 

A tagdíj befizethető, átutalható klubunk folyószámlára is:

               50400113-16081837

Kérjük, hogy a közlemény rovatban tüntesse fel a befizetett tagok neveit és elérhetőségeit!

Lehetőség szerint, a befizetést követően kérünk egy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">e-mailes jelzést a befizetésről! Miután az összeg megérkezett postázzuk a tagsági igazolványt.

Adok-veszek

Képek a BCC életéből

Aktuális idő

2024. július 14.