2019. ÉVI BESZÁMOLÓK

 

Közgyűlés, Pécs - 2019. február 23. 

A BCC február 23-én, szombaton tartotta éves közgyűlését, ami egyben tisztújító közgyűlés is volt. A 2019-re javasolt programtervezetet némi módosítással, illetve egy tamásiban megrendezendő találkozóval kiegészítve elfogadta a tagság. (A részletes programtervezet a PROGRAMJAINK menüpont alatt megtalálható.)

 

Szulok - 2019. május 1-5.

Az időjósok riogatása ellenére egy tucat bátor campinges gyülekezett Szulokon, hogy hagyományosan együtt töltsék ezt az ünnepet. Reggel néhány ünneplő zászlós felvonulást rendezett, a többiek pedig a "tribünről" tapsolták Őket. Felvonulás után bevonultunk a használaton kívüli medencébe elfogyasztani a megérdemelt, hagyományos virslit és a hozzá dukáló sört. A veteránjaink is kiöltöztek, felvették, kitűzték jelvényeiket. Az időjárás a találkozó első napjaiban még velünk volt. Kellemesen napozhattunk és jókat fürödhettünk a megszokott szuloki meleg vízben. Még rendszeresen napozni is lehetett.
A "TURI" látogatása helyett  - mert sajnos megszűnt - többen sétálgattak csak, mert még nincs gomba szezon. A hét végére már megjöttek a beígért szelek, felhőkkel kergetőzve. Így szombat délben, a közös babgulyást már a büfé előtti tető alatt fogyasztottuk el. Volt sok süti is, mert a Zsuzsit köszöntöttük a ... szülinapján. Az idő nem fogott ki rajtunk,  mert együtt maradt a csapat és jókat beszélgettünk, fogyasztottunk (nem súly csökkentésre gondolok). Alkonyatkor indult a nosztalgia. Vetítésen vettünk részt, amellyel emlékeztünk a régi történésekre, társakra, programokra.
A rossz idő, eső, szél szombaton éjjel megérkezett, így vasárnap sajnos nedvesen csomagoltunk. Volt aki maradt, így próbálta a kellemetlenkedő időjárást kijátszani. Mindent köszönünk  a szervezőknek, segítőknek. Jó volt ismét Szulokban!!!!

Szommer Vera

 

 

 

Baja - 2019. május 16-19.

A bajai találkozón 6 egységgel 14 fő vett részt. Halászlét főztünk és Buricsné, Judit születésnapját ünnepeltük meg. Továbbá megtekintettük a bajai hajómalmot. 

 

Ráckeve - 2019. június 6-10.

 

Szulok - 2019. szeptember 12-15.

 

Adok-veszek

Képek a BCC életéből

Aktuális idő

2024. július 14.