2018. ÉVI BESZÁMOLÓK

 

Közgyűlés, Pécs - 2018. február 24. 

A BCC február 24-én, szombaton tartotta éves közgyűlését, ami egyben tisztújító közgyűlés is volt. A jelenlévő tagok a leköszönő Deverdics József helyére Kula Zoltán klubtársat jelölték és választották meg elnökségi tagnak. A vezetőség többi tagja nem változott, a tagságtól további 5 évre bizalmat kapott. A 2018-ra javasolt programtervezetet némi módosítással, illetve egy tamásiban megrendezendő találkozóval kiegészítve elfogadta a tagság. (A részletes programtervezet a PROGRAMJAINK menüpont alatt megtalálható.)

 

Szulok - 2018. április 27 - május 1.

 

Évnyitó 2018. - Szulok

Mi is mint sokan mások az idén Szulokban kezdtük az évet. Az idő most a kempingesek mellé szegődött és már csütörtökön elkezdtünk gyülekezni.
Pénteken az érkezőket a jó meleg víz és a szépen előkészített kemping mellé jófajta halászlé és sült keszeg várta.
Szombaton a vezetőség babgulyást főzött és utána mindenki kitette az otthonról hozott sütiket , de volt egy bátor társunk aki vaníliás csigával kedveskedett.
Vasárnap a somogyi klubtársaink vendégeltek meg  jófajta vegyes pörkölttel.
Úgy tűnik mintha csak ettünk volna de a sok fürdés és beszélgetés mellett a szuloki tánccsoport kicsi és tinédzser tagjai szórakoztattak bennünket szombaton délután. Este pedig egy zenész húzta a talpalávalót annak aki kedvet érzett hozzá.Volt aki táncolt és olyan is volt aki hallgatta a zenét és őrült a többiek szép táncának.
Hétfőn a legtöbben pakoltunk , de olyan is volt aki még maradt egy kicsit.
Jól sikerült ez az idei kezdés köszönjük Zsuzsinak és Zolinak a munkát, megérte mert mindenki jól érezte magát.

Szommerné

Ui: Persze a lányok a turis sétát is megejtették.

 

 

Tamási - 2018. június 5-11. 

 

Adok-veszek

Képek a BCC életéből

Aktuális idő

2024. július 14.